VORES GARANTI - NOTRE GARANTIE DKK

NEM, HURTIG OG SIKKER ONLINEHANDEL

Konceptet er ligetil; ved at skære de fordyrende mellemled, brands o.l. fra, kan vi tilbyde dig den højeste kvalitet til den absolut skarpeste pris. Vi vil gøre den gode nattesøvn til allemandseje. Du fortjener at sove godt – og det vil vi gerne hjælpe dig med.

Vi leverer den gode nattesøvn i holdbare materialer, hvor vi har gennemtestet og nøje udvalgt de bedste og mest velegnede delkomponenter, således du kan gå i seng hver aften med ro i maven. Vi har din ryg og stoler på kvaliteten af vores produkter og de tanker, der lægger bag. Derfor yder vi en omfattende garanti på blandt andet ramme- og fjedrebrud – kort sagt fordi vi kan stå 110 % inde for produktet og kvaliteten af materialerne.

Oprettet med miljøet og dit helbred i tankerne
Alle vores produkter er fremstillet i Danmark af erfarne håndværkere. Vi holder altid øje med de små detaljer, der i sidste ende gør den store forskel. Underkomponenterne er nøje udvalgt; vores latex kommer fra en af ​​de største europæiske producenter i Belgien. Komponenterne samles på vores danske fabrik.